Відгодівля та переробка ВРХ: Як заробити у найбільшій вільній ніші українського агробізнесу? Компанія UKRAVIT постійно рухається вперед, створюючи нові інноваційні продукти Контроль шкідників за європейськими стандартами: Pest-control  Виробник насіння майбутнього збільшує інвестиції в Україну уже сьогодні  Страхування має бути необхідною умовою при розвитку бізнесу кожного садівника  Олександр Марюхніч: “Якщо прагнеш змін – почни з себе”   Ринок зерна України: від експорту сировини до готової продукції     Як захистити врожай ріпаку озимого? Поради спеціаліста   VELES AGRO – український бренд європейської якості підкорює «Битву Агротитанів»     VELES AGRO ТЕХНІКА, ЩО ЛАМАЄ СТЕРЕОТИПИСубсидування - найбільш поширений шлях підтримки державою агрострахування в світіІсторія агроуспіху: DuPont PioneerЗахистити зібраний врожай від гризунів допоможуть ефективні родентициди від Групи компаній UKRAVITАнна Бабіч: Аби вижити в умовах непередбачуваного ринку, агрокомпаніям варто зрозуміти "силу багатьох"Компанія МАЇС презентувала оновлену лінійку гібридів кукурудзи під час семінару на ЧеркащиніАграрію важливо раціонально використовувати пестициди та агрохімікати для збереження власного врожаюПерепади температури негативно вплинули на майбутню врожайність пізніх ярих культурЗворотній зв’язок із фермером: Група компаній UKRAVIT взяла активну участь у Днях поля по всій території України

 

В Україні почали виготовляти сублімовані райські яблука

04 вересня 2017
Переглядів:
1519
83.jpg

В Україні почали виготовляти сублімовані райські яблука. Аналога продукту з торговою маркою «Ягідне місто» у світі немає. Його виготовляють без домішок й втручання у структуру.

«Спочатку райське яблуко піддають глибокій заморозці, потім у вакуумних сушарках виморожують вологу, від чого продукт не втрачає свого природного смаку і стає удесятеро легшим, фактично невагомим, а вологість при цьому не перевищує 8%», — пояснює Валерій Свідерський, власник «Орт Груп Трейд».

Продукт зберігає свій смак, колір і корисні властивості, а сік, який виділився з яблук на шкірці, перетворюється на карамельну пінку. Яблука не містять консервантів і штучних фарбників, а це важливо для алергіків. Сублімоване яблуко здатне вбирати вологу. Тоді воно набуває смаку свіжого яблука.

Сублімовані ягоди та фрукти популярні у Європі. Їх використовують у молочній, чайній, кулінарній індустрії, також як їжу для космонавтів.

«Сублімувати можна все — від фруктів до м’яса», — каже Свідерський.

Єдиний вітчизняний завод з потужностями для сублімації знаходиться в Західній Україні. Продукцію найближчим часом експортуватимуть у Європу та Азію.

За матеріалами: landlord.ua

04 вересня 2017 08:04
переглядів:
1519
Додати коментар
Содержание этого поля является приватным и не предназначено к показу.