Відгодівля та переробка ВРХ: Як заробити у найбільшій вільній ніші українського агробізнесу? Компанія UKRAVIT постійно рухається вперед, створюючи нові інноваційні продукти Контроль шкідників за європейськими стандартами: Pest-control  Виробник насіння майбутнього збільшує інвестиції в Україну уже сьогодні  Страхування має бути необхідною умовою при розвитку бізнесу кожного садівника  Олександр Марюхніч: “Якщо прагнеш змін – почни з себе”   Ринок зерна України: від експорту сировини до готової продукції     Як захистити врожай ріпаку озимого? Поради спеціаліста   VELES AGRO – український бренд європейської якості підкорює «Битву Агротитанів»     VELES AGRO ТЕХНІКА, ЩО ЛАМАЄ СТЕРЕОТИПИСубсидування - найбільш поширений шлях підтримки державою агрострахування в світіІсторія агроуспіху: DuPont PioneerЗахистити зібраний врожай від гризунів допоможуть ефективні родентициди від Групи компаній UKRAVITАнна Бабіч: Аби вижити в умовах непередбачуваного ринку, агрокомпаніям варто зрозуміти "силу багатьох"Компанія МАЇС презентувала оновлену лінійку гібридів кукурудзи під час семінару на ЧеркащиніАграрію важливо раціонально використовувати пестициди та агрохімікати для збереження власного врожаюПерепади температури негативно вплинули на майбутню врожайність пізніх ярих культурЗворотній зв’язок із фермером: Група компаній UKRAVIT взяла активну участь у Днях поля по всій території України

 

В Україні створили Міжнародну асоціацію виробників гречки

18 червня 2017
Переглядів:
694
grechka.jpg

15 червня 2017 року в Україні відбулась офіційна реєстрація Міжнародної асоціації виробників гречки. Вона створена заради сприяння поширенню перспективних і сучасних сортів гречки, підвищення їх продуктивності та рентабельності виробництва.

Про заснування Міжнародної асоціації виробників гречки розповів Микола Малієнко  — директор СТОВ «Перемога» Фастівського району на Київщині та один із засновників асоціації.

Він переконаний, що гречка українськими аграріями недооцінюється, хоча в ній мають зацікавленість не тільки українські споживачі — хочуть придбати урожай для переробки навіть підприємства з Японії.

«Минулого року ми зібрали 33,6 ц/га в середньому. Максимальна ж урожайність гречки у нас становила 42,6 ц/га. Рівень продуктивності у понад 30 ц/га переводить гречку у розряд надприбуткових культур із рентабельністю в понад 200%», — говорить Микола Малієнко.

Задача новоствореної асоціації, на думку її співзасновника, полягає в сприянні поглибленню зв'язку між виробництвом та селекцією гречки, розробці нових інтенсивних технологій виробництва, в тому числі органічних. Зокрема директор господарства стверджує, що ніколи не варто проводити десикацію гречки, як роблять це зараз — залишки пестицидів в продукції можуть змусити покупців відмовитись від такої гречки. Натомість слід проводити скошування рослин у валки та роздільне збирання.

За матеріалами: SuperAgronom.com

18 червня 2017 12:33
переглядів:
694
Додати коментар
Содержание этого поля является приватным и не предназначено к показу.