Без агрострахування неможливо отримати доступ до кредитування Як найкраще підготувати землю до весняної посівної Угорський досвід для українського АПК ДПЗКУ вже заготовила 2,5 млн тонн збіжжя з початку 2016/2017 МР Генетика як рушій прогресу Як обрати надійного страхового партнера Не на словах, а на ділі: як досягти найкращих показників висівання Гібриди кукурудзи Pioneer® показали високі результати у конкурсі врожайності США Китайці заходять на ринок насіння України Як змінити ставлення аграріїв до страхування Українські гібриди кукурудзи підкорюють Білорусь Як посієш – те й пожнеш, або як забезпечити якість посівної Юридичний аудит прав на землю: як підготуватися та чого очікувати Поки грім не вдарить, або ситуація на ринку агрострахування Агрострахування: що стримує ринок з мільярдним потенціалом? Вітчизняних аграріїв необхідно привчати до агрострахування Іспанські можливості для українського бізнесу летимо на світові бізнес-події Ольга Трофімцева: "Аграрна галузь ще дасть жару!" День відкритих дверей на DuPont Pioneer Готуй сани влітку, або як мінімізувати ризики від втрати посівів озимих Фермери підтримали Івана Слободяника в роботі на посаді гендиректора Укрдержфонду Новий формат: семінар-квест компанії "Маїс" Страхувати по-новому?Аграріям запропонували новий страховий продукт Програма страхування для постачальників засобів захисту рослин (ЗЗР) Ольга Трофімцева: "Аграрна галузь ще дасть жару!" Програма страхування для постачальників засобів захисту рослин (ЗЗР) МАЇС подовжила членство в АСТА Українські аграрії майже не використовують інструмент страхування посівних площ Летимо до Нідерландів: у пошуках нових бізнес-контактів Дмитро Сімашко: «За кілька років помпезно відкриємо ринок деградованих неродючих земель і будемо намагатись її продати будь-кому» Як зробити ділову поїздку максимально вигідною: ТОП-6 корисних лайфхаків Співпраця задля інновацій: відбулася зустріч представників Компанії МАЇС та Сингенти Ділова подорож підприємця: як все організувати? Жнива: як отримати максимум вигоди від ділової подорожі за кордон? Володимир Юдін: Застрахувати свої посіви від наслідків погодних катаклізмів повинен кожен відповідальний фермер Олексій Пищик: Фермерам, які вирішили придбати сільгосптехніку в лізинг, необхідно зробити це вже сьогодні Агропідприємці зможуть заробляти на авіаперельотах разом з AIR FRANCE KLM Крила Вашого бізнесу: AirFrance-KLM пропонує агропідприємцям ексклюзивні умови Страхування без страху: найбільший швейцарський перестраховик Swіss Re представив у Києві стратегію розвитку агровиробництва в Україні Компанія «Маїс» підтримує проект унікального Німецько-українського аграрного демонстраційного і навчального центру Андрій Ярмак: Виробникам м’яса потрібно шукати нові ринки збуту своєї продукції Надійна гідравліка для українських аграріїв Олексій Пищик: Лізингові компанії активно підключаться до держпрограми з підтримки фермерів, що компенсує придбання сільгосптехніки Агрострахування дозволяє фермеру утриматися «на плаву» в критичній ситуації Алекс Ліссітса: Змінити ситуацію в аграрній галузі «косметичними ремонтами» не вийде "Українська аграрна платформа-2016" навчає малий та середній агробізнес виходу на експортні ринки Як правильно страхувати агроризики VERSATILE TORUM 750: вигідний зернозбиральний комбайн Прибуток замість ризику або як фермеру захистити головний актив під час кризи Що треба знати, аби захистити свій бізнес від рейдерів DuPont Pioneer Україна оголошує конкурс врожайності «Піонер Максимум»

Що додають у м'ясні паштети заради економії

19 травня 2017
Переглядів:
4061
40.jpg

У м'ясні паштети нічого, крім спецій і м'ясної сировини, не повинно бути додано, але виробники заради економії додають рослинні компоненти. Про це повідомляє керівник відділу тестування пестицидів науково-дослідного центру незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ» Ніна Кільдій.

Коментуючи інформацію про низьку якість печінкових паштетів на наших прилавках, експерт зазначила, що споживач повинен звертати увагу на маркування продукту, де вказані складові.

«З точки зору споживача, дуже важливо бути уважними до маркування, де вказані складові продукту», - радить Ніна Кільдій.

Експерт пояснює, що печінкові паштети бувають м'ясні та м'ясо-рослинні.

«М'ясні консерви повинні бути виготовлені тільки з м'ясної сировини. Якщо це печінковий паштет, то відповідно, він повинен бути зроблений з печінки. Туди дозволяється додавання інших субпродуктів, однак ніякої не м'ясної сировини, крім спецій, там бути не повинно», - зазначає фахівець.

Ніна Кільдій пояснює, що в м'ясо-рослинні консерви, припустимо, в паштети, в яких дуже перетерта консистенція, набагато простіше щось додати. Туди можна додати рослинний білок, і не обов'язково це може бути соя. У м'ясо-рослинний паштет може бути додана клітковина, кукурудзяний, рисовий, гороховий білок - тобто, будь-який рослинний компонент. Цим самим виробник може заощадити на вартості.

«Що стосується маси продукції, то тут споживачеві слід звертати увагу не просто на розмір баночки, а на те, яка вона по масі. Здавалося б, однакові за розміром баночки можуть бути різної маси. Як правило, ми звикли до стандартних банок, однак зараз у різних виробників можуть бути банки і по 220 г, і по 180. Зрозуміло, всі видивляються продукти дешевше, тому потрібно не просто дивитися, скільки коштує банка, а звертати увагу на вагу продукту» , - рекомендує експерт.

За матеріалами: ГолосUA

19 травня 2017 07:33
переглядів:
4061

Дякую за статью! В теперішный час потрібно звертати увагу на все!

19.05.2017 07:52
Додати коментар
5 + 14 =
Решите эту простую математическую задачу и введите результат. Например, для 1+3, введите 4.