Без агрострахування неможливо отримати доступ до кредитування Як найкраще підготувати землю до весняної посівної Угорський досвід для українського АПК ДПЗКУ вже заготовила 2,5 млн тонн збіжжя з початку 2016/2017 МР Генетика як рушій прогресу Як обрати надійного страхового партнера Не на словах, а на ділі: як досягти найкращих показників висівання Гібриди кукурудзи Pioneer® показали високі результати у конкурсі врожайності США Китайці заходять на ринок насіння України Як змінити ставлення аграріїв до страхування Українські гібриди кукурудзи підкорюють Білорусь Як посієш – те й пожнеш, або як забезпечити якість посівної Юридичний аудит прав на землю: як підготуватися та чого очікувати Поки грім не вдарить, або ситуація на ринку агрострахування Агрострахування: що стримує ринок з мільярдним потенціалом? Вітчизняних аграріїв необхідно привчати до агрострахування Іспанські можливості для українського бізнесу летимо на світові бізнес-події Ольга Трофімцева: "Аграрна галузь ще дасть жару!" День відкритих дверей на DuPont Pioneer Готуй сани влітку, або як мінімізувати ризики від втрати посівів озимих Фермери підтримали Івана Слободяника в роботі на посаді гендиректора Укрдержфонду Новий формат: семінар-квест компанії "Маїс" Страхувати по-новому?Аграріям запропонували новий страховий продукт Програма страхування для постачальників засобів захисту рослин (ЗЗР) Ольга Трофімцева: "Аграрна галузь ще дасть жару!" Програма страхування для постачальників засобів захисту рослин (ЗЗР) МАЇС подовжила членство в АСТА Українські аграрії майже не використовують інструмент страхування посівних площ Летимо до Нідерландів: у пошуках нових бізнес-контактів Дмитро Сімашко: «За кілька років помпезно відкриємо ринок деградованих неродючих земель і будемо намагатись її продати будь-кому» Як зробити ділову поїздку максимально вигідною: ТОП-6 корисних лайфхаків Співпраця задля інновацій: відбулася зустріч представників Компанії МАЇС та Сингенти Ділова подорож підприємця: як все організувати? Жнива: як отримати максимум вигоди від ділової подорожі за кордон? Володимир Юдін: Застрахувати свої посіви від наслідків погодних катаклізмів повинен кожен відповідальний фермер Олексій Пищик: Фермерам, які вирішили придбати сільгосптехніку в лізинг, необхідно зробити це вже сьогодні Агропідприємці зможуть заробляти на авіаперельотах разом з AIR FRANCE KLM Крила Вашого бізнесу: AirFrance-KLM пропонує агропідприємцям ексклюзивні умови Страхування без страху: найбільший швейцарський перестраховик Swіss Re представив у Києві стратегію розвитку агровиробництва в Україні Компанія «Маїс» підтримує проект унікального Німецько-українського аграрного демонстраційного і навчального центру Андрій Ярмак: Виробникам м’яса потрібно шукати нові ринки збуту своєї продукції Надійна гідравліка для українських аграріїв Олексій Пищик: Лізингові компанії активно підключаться до держпрограми з підтримки фермерів, що компенсує придбання сільгосптехніки Агрострахування дозволяє фермеру утриматися «на плаву» в критичній ситуації Алекс Ліссітса: Змінити ситуацію в аграрній галузі «косметичними ремонтами» не вийде "Українська аграрна платформа-2016" навчає малий та середній агробізнес виходу на експортні ринки Як правильно страхувати агроризики VERSATILE TORUM 750: вигідний зернозбиральний комбайн Прибуток замість ризику або як фермеру захистити головний актив під час кризи Що треба знати, аби захистити свій бізнес від рейдерів DuPont Pioneer Україна оголошує конкурс врожайності «Піонер Максимум»

У Мілані на світовому харчовому саміті SEEDS & CHIPS відбудеться конкурс агроінновацій NEXTFOOD AWARD

18 квітня 2017
Переглядів:
2853
Seeds&Chips_3 (1).jpg

У Мілані з 8-го по 11 травня 2017 року відбудеться глобальний харчовий інноваційний саміт "Seeds & Chips -The Global Food Innovation Summit". В його рамках відбудеться конкурс для харчових та агростартапів "NEXTFOOD AWARD BY IMAGE LINE", започаткований  Seeds & Chips 63DE-SIGN. Цей захід об’єднає сотні стартапів, підприємств, університетів, інститутів, інвесторів, інкубаторів, лідерів громадської думки та політиків.

Інновації по всьому харчовому ланцюгу: від ферми до столу

Цей Саміт є одним з головних заходів у світі щодо інноваційних продуктів харчування. Це виняткова платформа, яка повністю присвячена просуванню передових рішень в агро та харчових технологіях, а також розкриттю видатних талантів з усього світу. Виставкова площа і насичена програма конференцій саміту пропонують відвідувачам унікальну можливість участі в дискусії і спілкуванні по темах, моделях та інноваційних ідеях, які змінюють спосіб виробництва їжі, галузі переробки та просування. Разом з TUTTOFOOD 3-й щорічний саміт має на меті залучення у Мілан найкращих новаторів у галузі харчування з усього світу. Спеціальний гість саміту – екс-президент Сполучених Штатів Америки Барак Обама. Також відвідувачі зможуть почути різних італійських та міжнародних спікерів - від Керрі Кеннеді, президента Роберта Ф. Кеннеді Центру юстиції і права людини Сема Касс до  шеф-кухаря і радника колишнього президента США і творця революції здоров'я в Білому домі; від міністра економічного розвитку Карло Календа до міністра сільського господарства, харчової та лісової політики Мауріціо Мартіна; від Луїджі Боніні, старший віце-президент Starbucks, Президент Illycaffè Андреа Іллі та інших відомих міжнародних діячів. Подробиці за посиланням:  www.seedsandchips.com 

«Seeds&Chips було створено, щоб сприяти утворенню міжнародної екосистеми стартапів в області інновацій у харчових продуктах та узгодження зі світом науки і бізнесу», зазначає Марко Гаолтьері, засновник масштабного заходу. «Їжа майбутнього, продукти харчування і зміна клімату - це одна з основних глобальних проблем і одна з головних областей, де відбуваються справжні інновації: тому ми раді надати таку можливість багатьом гідним стартапам і молодим підприємцям».

Захід Food Innovation - це інновації по всьому харчовому ланцюгу, від ферми до столу. Будуть оцінюватися сили, цінності та якість роботи над продуктом. Як зазначають організатори, конкурс спрямований на пошук найкращих продуктів, з точки зору інновацій та стійкості. Стійкість повинна включати в себе всі етапи життєвого циклу продукту, не оминаючи також різні аспекти упаковки, з урахуванням функціональних вимог конкретного продукту. Цей перший NEXTFOOD AWARD BY IMAGE LINE присвячений всім стартапам, які мають відношення до теми саміту.

 Для стартапів-переможців буде запропоновано:

1) Графічний дизайн макета упаковки командою 63DE-SIGN (стратегічне позиціювання продукту, графічний дизайн макета упаковки, поради за матеріалами для індустріалізації, виконавчий прес);

2) Рекомендації щодо вибору упаковки Департаментом архітектури та дизайну в Політехнічному Торіно: інноваційних матеріалів, ефективності витрат, впливу на навколишнє середовище. Обсерваторія Ecopak створена в 2005 році в Політехнічному Торіно, факультет архітектури і дизайну - є партнером NEXTFOOD AWARD, відповідно до мети інформаційного проекту «Nudi o Vestiti?». Проект досліджує упаковку як комунікативний і функціональний продукт за допомогою ключового слова: екологічна стійкість. «Nudi про Vestiti?» - це поширення культури і критичного розуміння дизайну упаковки, шляхом організації виставок та заходів, а також розповсюдження по цифрових каналах.

3) Можливості для співпраці в інтернатурі за спеціальністю промислового дизайнера для реалізації упаковки CAD;

4) Маркетингові консультації для конвертації всіх рекламних акцій  / маркетингу / соціальних досягнень в реальних клієнтів.

 Проекти будуть оцінюватися журі, яке буде визначати на заключному етапі топ-10 переможців. Церемонія нагородження відбудеться в рамках  Саміту.

Участь в конкурсі NEXTFOOD можуть брати продукти, як пов’язані з  інноваціями в області стійкого виробництва, зменшення впливу на навколишнє середовище, так і продукти взаємодії між виробником і споживачем. На конкурс заявки подаються з 6 квітня 2017 року по 26 квітня 2017 року. Участь у конкурсі безкоштовна. Правила і форма заявки можна завантажити з сайту Конкурсу www.nextfoodaward.com.

«Підприємець знає, скільки енергії необхідно, щоб перетворити хорошу ідею продукту в перевагу для компанії. Мета полягає в тому, щоб постійно розвиватися - з усіма необхідними професійними навичками - завдяки підтримки стартапів, які вірять в силу, цінності та якість. Стартапи – це "уважні антени" до нових потреб розвитку як культурного, так і антропологічного. І вони потребують допомоги для досягнення своїх цілей » - зазначає Христина Ванніні Паренті, власниця дизайн-студії Milan studio 63DE-SIGN.

Премія спонсорується Image Line, італійською hi-tech компанією, що спеціалізується в області цифрових рішень для сільського господарства. «Технологічні інновації стають основним фактором зміни в харчовій промисловості і її гравців», - говориить Івано Вaлморі, генеральний директор і засновник Image Line. «Я переконаний, якщо ми визнаємо значення цього фактору для агропродовольчого сектору, то отримаємо великі переваги з точки зору конкурентоспроможності та стійкості. Відповідно з цією ідеєю, ми вирішили підтримати реалізацію "NEXTFOOD AWARD". Упевнені, що інтеграція експертизи, сумлінна робота, впевненість в кваліфікації один одного є ключем до розвитку сектора та захисту людей і ресурсів планети».

Катерина Звєрєва, AgroNews.ua

18 квітня 2017 18:19
переглядів:
2853
Додати коментар
1 + 1 =
Решите эту простую математическую задачу и введите результат. Например, для 1+3, введите 4.

Анонси