Аграрію важливо раціонально використовувати пестициди та агрохімікати для збереження власного врожаюПерепади температури негативно вплинули на майбутню врожайність пізніх ярих культурЗворотній зв’язок із фермером: Група компаній UKRAVIT взяла активну участь у Днях поля по всій території УкраїниРинок м'яса в першому півріччі продемонстрував зростанняЯк обрати оптимальний протруйник?ТОП-7 фактів про сільське господарство ШвейцаріїКомпанія DuPont Pioneer Україна представила результати агрономічних дослідів кукурудзиСтрахування озимих культур від осінньої посухи – додаткова гарантія стабільностіІталія на смак: ТОП-6 найкращих фермерських ринківПравда про садівництво: як створити прибутковий бізнес?Без агрострахування неможливо отримати доступ до кредитування Як найкраще підготувати землю до весняної посівної Угорський досвід для українського АПК ДПЗКУ вже заготовила 2,5 млн тонн збіжжя з початку 2016/2017 МР Генетика як рушій прогресу Як обрати надійного страхового партнера 

У Мілані на світовому харчовому саміті SEEDS & CHIPS відбудеться конкурс агроінновацій NEXTFOOD AWARD

Seeds&Chips_3 (1).jpg

У Мілані з 8-го по 11 травня 2017 року відбудеться глобальний харчовий інноваційний саміт "Seeds & Chips -The Global Food Innovation Summit". В його рамках відбудеться конкурс для харчових та агростартапів "NEXTFOOD AWARD BY IMAGE LINE", започаткований  Seeds & Chips 63DE-SIGN. Цей захід об’єднає сотні стартапів, підприємств, університетів, інститутів, інвесторів, інкубаторів, лідерів громадської думки та політиків.

Інновації по всьому харчовому ланцюгу: від ферми до столу

Цей Саміт є одним з головних заходів у світі щодо інноваційних продуктів харчування. Це виняткова платформа, яка повністю присвячена просуванню передових рішень в агро та харчових технологіях, а також розкриттю видатних талантів з усього світу. Виставкова площа і насичена програма конференцій саміту пропонують відвідувачам унікальну можливість участі в дискусії і спілкуванні по темах, моделях та інноваційних ідеях, які змінюють спосіб виробництва їжі, галузі переробки та просування. Разом з TUTTOFOOD 3-й щорічний саміт має на меті залучення у Мілан найкращих новаторів у галузі харчування з усього світу. Спеціальний гість саміту – екс-президент Сполучених Штатів Америки Барак Обама. Також відвідувачі зможуть почути різних італійських та міжнародних спікерів - від Керрі Кеннеді, президента Роберта Ф. Кеннеді Центру юстиції і права людини Сема Касс до  шеф-кухаря і радника колишнього президента США і творця революції здоров'я в Білому домі; від міністра економічного розвитку Карло Календа до міністра сільського господарства, харчової та лісової політики Мауріціо Мартіна; від Луїджі Боніні, старший віце-президент Starbucks, Президент Illycaffè Андреа Іллі та інших відомих міжнародних діячів. Подробиці за посиланням:  www.seedsandchips.com 

«Seeds&Chips було створено, щоб сприяти утворенню міжнародної екосистеми стартапів в області інновацій у харчових продуктах та узгодження зі світом науки і бізнесу», зазначає Марко Гаолтьері, засновник масштабного заходу. «Їжа майбутнього, продукти харчування і зміна клімату - це одна з основних глобальних проблем і одна з головних областей, де відбуваються справжні інновації: тому ми раді надати таку можливість багатьом гідним стартапам і молодим підприємцям».

Захід Food Innovation - це інновації по всьому харчовому ланцюгу, від ферми до столу. Будуть оцінюватися сили, цінності та якість роботи над продуктом. Як зазначають організатори, конкурс спрямований на пошук найкращих продуктів, з точки зору інновацій та стійкості. Стійкість повинна включати в себе всі етапи життєвого циклу продукту, не оминаючи також різні аспекти упаковки, з урахуванням функціональних вимог конкретного продукту. Цей перший NEXTFOOD AWARD BY IMAGE LINE присвячений всім стартапам, які мають відношення до теми саміту.

 Для стартапів-переможців буде запропоновано:

1) Графічний дизайн макета упаковки командою 63DE-SIGN (стратегічне позиціювання продукту, графічний дизайн макета упаковки, поради за матеріалами для індустріалізації, виконавчий прес);

2) Рекомендації щодо вибору упаковки Департаментом архітектури та дизайну в Політехнічному Торіно: інноваційних матеріалів, ефективності витрат, впливу на навколишнє середовище. Обсерваторія Ecopak створена в 2005 році в Політехнічному Торіно, факультет архітектури і дизайну - є партнером NEXTFOOD AWARD, відповідно до мети інформаційного проекту «Nudi o Vestiti?». Проект досліджує упаковку як комунікативний і функціональний продукт за допомогою ключового слова: екологічна стійкість. «Nudi про Vestiti?» - це поширення культури і критичного розуміння дизайну упаковки, шляхом організації виставок та заходів, а також розповсюдження по цифрових каналах.

3) Можливості для співпраці в інтернатурі за спеціальністю промислового дизайнера для реалізації упаковки CAD;

4) Маркетингові консультації для конвертації всіх рекламних акцій  / маркетингу / соціальних досягнень в реальних клієнтів.

 Проекти будуть оцінюватися журі, яке буде визначати на заключному етапі топ-10 переможців. Церемонія нагородження відбудеться в рамках  Саміту.

Участь в конкурсі NEXTFOOD можуть брати продукти, як пов’язані з  інноваціями в області стійкого виробництва, зменшення впливу на навколишнє середовище, так і продукти взаємодії між виробником і споживачем. На конкурс заявки подаються з 6 квітня 2017 року по 26 квітня 2017 року. Участь у конкурсі безкоштовна. Правила і форма заявки можна завантажити з сайту Конкурсу www.nextfoodaward.com.

«Підприємець знає, скільки енергії необхідно, щоб перетворити хорошу ідею продукту в перевагу для компанії. Мета полягає в тому, щоб постійно розвиватися - з усіма необхідними професійними навичками - завдяки підтримки стартапів, які вірять в силу, цінності та якість. Стартапи – це "уважні антени" до нових потреб розвитку як культурного, так і антропологічного. І вони потребують допомоги для досягнення своїх цілей » - зазначає Христина Ванніні Паренті, власниця дизайн-студії Milan studio 63DE-SIGN.

Премія спонсорується Image Line, італійською hi-tech компанією, що спеціалізується в області цифрових рішень для сільського господарства. «Технологічні інновації стають основним фактором зміни в харчовій промисловості і її гравців», - говориить Івано Вaлморі, генеральний директор і засновник Image Line. «Я переконаний, якщо ми визнаємо значення цього фактору для агропродовольчого сектору, то отримаємо великі переваги з точки зору конкурентоспроможності та стійкості. Відповідно з цією ідеєю, ми вирішили підтримати реалізацію "NEXTFOOD AWARD". Упевнені, що інтеграція експертизи, сумлінна робота, впевненість в кваліфікації один одного є ключем до розвитку сектора та захисту людей і ресурсів планети».

Катерина Звєрєва, AgroNews.ua

Додати коментар
Содержание этого поля является приватным и не предназначено к показу.
  • Адреса страниц и электронной почты автоматически преобразуются в ссылки.
  • Строки и параграфы переносятся автоматически.

Подробнее о форматировании текста

остані коментарі

Анонси