Без агрострахування неможливо отримати доступ до кредитування Як найкраще підготувати землю до весняної посівної Угорський досвід для українського АПК ДПЗКУ вже заготовила 2,5 млн тонн збіжжя з початку 2016/2017 МР Генетика як рушій прогресу Як обрати надійного страхового партнера Не на словах, а на ділі: як досягти найкращих показників висівання Гібриди кукурудзи Pioneer® показали високі результати у конкурсі врожайності США Китайці заходять на ринок насіння України Як змінити ставлення аграріїв до страхування Українські гібриди кукурудзи підкорюють Білорусь Як посієш – те й пожнеш, або як забезпечити якість посівної Юридичний аудит прав на землю: як підготуватися та чого очікувати Поки грім не вдарить, або ситуація на ринку агрострахування Агрострахування: що стримує ринок з мільярдним потенціалом? Вітчизняних аграріїв необхідно привчати до агрострахування Іспанські можливості для українського бізнесу летимо на світові бізнес-події Ольга Трофімцева: "Аграрна галузь ще дасть жару!" День відкритих дверей на DuPont Pioneer Готуй сани влітку, або як мінімізувати ризики від втрати посівів озимих Фермери підтримали Івана Слободяника в роботі на посаді гендиректора Укрдержфонду Новий формат: семінар-квест компанії "Маїс" Страхувати по-новому?Аграріям запропонували новий страховий продукт Програма страхування для постачальників засобів захисту рослин (ЗЗР) Ольга Трофімцева: "Аграрна галузь ще дасть жару!" Програма страхування для постачальників засобів захисту рослин (ЗЗР) МАЇС подовжила членство в АСТА Українські аграрії майже не використовують інструмент страхування посівних площ Летимо до Нідерландів: у пошуках нових бізнес-контактів Дмитро Сімашко: «За кілька років помпезно відкриємо ринок деградованих неродючих земель і будемо намагатись її продати будь-кому» Як зробити ділову поїздку максимально вигідною: ТОП-6 корисних лайфхаків Співпраця задля інновацій: відбулася зустріч представників Компанії МАЇС та Сингенти Ділова подорож підприємця: як все організувати? Жнива: як отримати максимум вигоди від ділової подорожі за кордон? Володимир Юдін: Застрахувати свої посіви від наслідків погодних катаклізмів повинен кожен відповідальний фермер Олексій Пищик: Фермерам, які вирішили придбати сільгосптехніку в лізинг, необхідно зробити це вже сьогодні Агропідприємці зможуть заробляти на авіаперельотах разом з AIR FRANCE KLM Крила Вашого бізнесу: AirFrance-KLM пропонує агропідприємцям ексклюзивні умови Страхування без страху: найбільший швейцарський перестраховик Swіss Re представив у Києві стратегію розвитку агровиробництва в Україні Компанія «Маїс» підтримує проект унікального Німецько-українського аграрного демонстраційного і навчального центру Андрій Ярмак: Виробникам м’яса потрібно шукати нові ринки збуту своєї продукції Надійна гідравліка для українських аграріїв Олексій Пищик: Лізингові компанії активно підключаться до держпрограми з підтримки фермерів, що компенсує придбання сільгосптехніки Агрострахування дозволяє фермеру утриматися «на плаву» в критичній ситуації Алекс Ліссітса: Змінити ситуацію в аграрній галузі «косметичними ремонтами» не вийде "Українська аграрна платформа-2016" навчає малий та середній агробізнес виходу на експортні ринки Як правильно страхувати агроризики VERSATILE TORUM 750: вигідний зернозбиральний комбайн Прибуток замість ризику або як фермеру захистити головний актив під час кризи Що треба знати, аби захистити свій бізнес від рейдерів DuPont Pioneer Україна оголошує конкурс врожайності «Піонер Максимум»

Українські цукровари завершили виробничий сезон

12 січня 2017
Переглядів:
533
1910.jpg

Станом на 11 січня всі цукрові заводи завершили виробничий сезон.

Всього, від початку виробництва виготовлено 2,008 млн т цукру з 13,66 млн т цукрового буряку. Виробничий сезон стартував 20 серпня, працювало 42 цукрові заводи.

«Незважаючи на не дуже сприятливі погодні умови, українські виробники цукру все ж змогли виправдати наші прогнози і виготовити понад 2 млн т цукру, що майже на 40,5% більше за показник минулого року. Окрім того, цукрових буряків цьогоріч не тільки більше, вони і кращої якості — вищі як показники цукристості при прийманні, так і виходу цукру — 17,65% та 14,68% відповідно», - прокоментувала Руслана Бутило, керівник аналітичного відділу НАЦУ «Укрцукор».

Загалом, цей рік видався досить сприятливим для виробників цукрового буряку та цукру. Через неврожай в Бразилії та Індії і сприятливу кон’юнктуру світового ринку, виробникам вдалось поставити на зовнішні ринки майже 470 тис. т цукру, основна маса якого поїхала в Шрі-Ланку, Грузію та Туніс: «З огляду на це, за нашими прогнозами в 2017 відбудеться збільшення площ під буряком та поступове повернення втрачених позицій у структурі посівів. Вже зараз є підтверджена інформація про збільшення посівів цієї культури від великих виробників», - пояснюють в «Укрцукрі».

«Ще одним фактором, який буде грати важливу роль в 2017 р., є розширення «Радехівського цукру» (купівля 6 заводів в Тернопільській області, які раніше належали «Мрії») та наполеонівські плани із трикратного збільшення потужностей «Ukrainian Sugar Company». Адже забезпечення роботи цукрового заводу буряком потребує планомірної роботи і вже зараз проведення планування посівів та проведення переговорів із «давальцями». Також з огляду на вищезазначене, відбудеться зміна у розкладі найбільших виробників цукру —«Радехівський цукор» буде посилювати свої позиції», - розповідає Бутило.

Слід відзначити, що такий «прорив» цукрової галузі пов'язаний не лише з дуже сприятливими світовими цінами, а й планомірним підвищенням якості цукру. Саме цьому питанню буде присвячений наступний рік, який ми розпочнемо з першого міжнародного конгресу для виробників та переробників цукрових буряків Sugar World 2016, що буде присвячений питанням підвищення якості цукрового буряку та цукру, а також говоритимемо про експортні перспективи як передумови нарощення виробничих потужностей.

За матеріалами: прес-служба НАЦУ "Укрцукор"

12 січня 2017 11:30
переглядів:
533
Додати коментар
6 + 0 =
Решите эту простую математическую задачу и введите результат. Например, для 1+3, введите 4.

остані коментарі