Олександр Марюхніч: “Якщо прагнеш змін – почни з себе”   Ринок зерна України: від експорту сировини до готової продукції     Як захистити врожай ріпаку озимого? Поради спеціаліста   VELES AGRO – український бренд європейської якості підкорює «Битву Агротитанів»     VELES AGRO ТЕХНІКА, ЩО ЛАМАЄ СТЕРЕОТИПИСубсидування - найбільш поширений шлях підтримки державою агрострахування в світіІсторія агроуспіху: DuPont PioneerЗахистити зібраний врожай від гризунів допоможуть ефективні родентициди від Групи компаній UKRAVITАнна Бабіч: Аби вижити в умовах непередбачуваного ринку, агрокомпаніям варто зрозуміти "силу багатьох"Компанія МАЇС презентувала оновлену лінійку гібридів кукурудзи під час семінару на ЧеркащиніАграрію важливо раціонально використовувати пестициди та агрохімікати для збереження власного врожаюПерепади температури негативно вплинули на майбутню врожайність пізніх ярих культурЗворотній зв’язок із фермером: Група компаній UKRAVIT взяла активну участь у Днях поля по всій території УкраїниРинок м'яса в першому півріччі продемонстрував зростанняЯк обрати оптимальний протруйник?ТОП-7 фактів про сільське господарство ШвейцаріїКомпанія DuPont Pioneer Україна представила результати агрономічних дослідів кукурудзиСтрахування озимих культур від осінньої посухи – додаткова гарантія стабільностіІталія на смак: ТОП-6 найкращих фермерських ринківПравда про садівництво: як створити прибутковий бізнес?Без агрострахування неможливо отримати доступ до кредитування Як найкраще підготувати землю до весняної посівної Угорський досвід для українського АПК ДПЗКУ вже заготовила 2,5 млн тонн збіжжя з початку 2016/2017 МР Генетика як рушій прогресу Як обрати надійного страхового партнера 

Михайло Поплавський зареєстрував торгові знаки ковбаси "Ректорська" і "Професорська"

11 січня 2017
Переглядів:
4459
83.jpg

Народний депутат Михайло Поплавський зареєстрував два торгових знаки: "Ковбаса" Ректорська "і" Ковбаса "Професорська".

Згідно з даними на сайті Українського інституту інтелектуальної власності (Укрпатент), товарні знаки зареєстровано 26 грудня 2016 року.

Михайло Поплавський був ректором Київського національного університету культури і мистецтв (КНУКіМ) з 1993 по 2015 рр.

Синові Михайла Поплавського Олександру належить ТОВ "Ятрань", також він разом з Дмитром Діденко володіє ТОВ "Ятрань-Агро" (обидва - Кіровоградська обл.).

В 2015 році чистий прибуток ТОВ "Ятрань" виріс на 43%, до 8,16 млн грн, чистий дохід - на 20,5%, до 41,3 млн грн. ТОВ "Ятрань-Агро" в 2015 році скоротило чистий прибуток на 12,3%, до 11 тис. грн, чистий дохід компанії виріс на 43%, до 400 тис. грн.

Продукція "Ятрань" та "Ятрань-Агро" реалізується в 14-ти еко-магазинах мережі "Поплавок". Асортимент магазинів налічує більше двохсот одиниць - м'ясну і молочну продукцію, овочі, фрукти, масло, соки, напої власного виробництва, мінеральну воду, домашні соління і консервацію.

Згідно з інформацією на сайті мережі "Поплавок", власний м'ясний цех фермерського господарства "Ятрань" випускає більше 30-ти найменувань ковбасних виробів. Міні-завод з виготовлення безалкогольних напоїв забезпечує виробництво фірмових напоїв - "Домашній квас", "Компот", "Томатний сік", хліб і випічка готуються у власній пекарні.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

11 січня 2017 14:26
переглядів:
4459

Благодарочка огромная Поплавскому за качественную эко-продукцию) теперь ярые поклонники, особенно ряженки)

12.01.2017 16:51

Что это такого хорошего производителя прижимаете!?

12.01.2017 16:48

Неодноразово куштував саме цю ковбасу, яку любить вся родина. Поплавський молодець, що патентує свої досягення в "агро-культурі". Вважаю, що з нього варто брати приклад, адже створив дуже багато робочих місць. До речі, нещодавно побачив, що еко-магазини "Поплавок" стали лідерами року. З цими маленькими перемогами і вітаю М.М. Поплавського

12.01.2017 16:43

Надо будет, Поплавский и под такими названиями пустит колбасы в производстве. И бесплатно подарит нашим коррупционерам, покажет им где раки зимуют!

12.01.2017 16:36

а ТМ "Коррупционерская" или "Взятка" скоро будут регистрироваться?

11.01.2017 14:35

На Банковой и Грушевского уже давно в меню)

16.01.2017 07:58
Додати коментар
Содержание этого поля является приватным и не предназначено к показу.