Олександр Марюхніч: “Якщо прагнеш змін – почни з себе”   Ринок зерна України: від експорту сировини до готової продукції     Як захистити врожай ріпаку озимого? Поради спеціаліста   VELES AGRO – український бренд європейської якості підкорює «Битву Агротитанів»     VELES AGRO ТЕХНІКА, ЩО ЛАМАЄ СТЕРЕОТИПИСубсидування - найбільш поширений шлях підтримки державою агрострахування в світіІсторія агроуспіху: DuPont PioneerЗахистити зібраний врожай від гризунів допоможуть ефективні родентициди від Групи компаній UKRAVITАнна Бабіч: Аби вижити в умовах непередбачуваного ринку, агрокомпаніям варто зрозуміти "силу багатьох"Компанія МАЇС презентувала оновлену лінійку гібридів кукурудзи під час семінару на ЧеркащиніАграрію важливо раціонально використовувати пестициди та агрохімікати для збереження власного врожаюПерепади температури негативно вплинули на майбутню врожайність пізніх ярих культурЗворотній зв’язок із фермером: Група компаній UKRAVIT взяла активну участь у Днях поля по всій території УкраїниРинок м'яса в першому півріччі продемонстрував зростанняЯк обрати оптимальний протруйник?ТОП-7 фактів про сільське господарство ШвейцаріїКомпанія DuPont Pioneer Україна представила результати агрономічних дослідів кукурудзиСтрахування озимих культур від осінньої посухи – додаткова гарантія стабільностіІталія на смак: ТОП-6 найкращих фермерських ринківПравда про садівництво: як створити прибутковий бізнес?Без агрострахування неможливо отримати доступ до кредитування Як найкраще підготувати землю до весняної посівної Угорський досвід для українського АПК ДПЗКУ вже заготовила 2,5 млн тонн збіжжя з початку 2016/2017 МР Генетика як рушій прогресу Як обрати надійного страхового партнера 

Деруни об'єднують Україну

12 вересня 2016
переглядів:
715
 гол 1.jpg

Міжнародний фестиваль дерунів, який увосьме відбувся 10 вересня 2016 року в Коростені, відвідали близько 50 тисяч українських та іноземних туристів. Під час Дерун-фесту організатори зібрали 27 тис. грн, які передадуть на потреби учасників АТО.

Головною ж гастрономічною метою фестивалю є прагнення зберігати автентичні традиції національної кухні. Цього й намагалися дотримуватися кулінари, котрі протягом дня працювали у 230 "точках" із приготування та продажу дерунів.

Ціни на головну страву заходу  коливалися у межах від 10 до 65 грн за порцію із трьох-чотирьох дерунів на тарілці. Найдорожчими виявилися смаколики, начинені грибами чи м'ясом, під різними соусами на додачу. Крім того, картопляні млинці можна було придбати й на вагу - кілограм коштував 93 грн і 120 грн за "звичайні" та фаршировані деруни відповідно.

На приготування дерунів під час цьогорічного фестивалю кухарям знадобилося 35 тонн картоплі.

Гаслом VІІІ фестивалю організатори обрали вислів "Деруни об'єднують Україну".

Фото Міли Польової

12 вересня 2016 17:39
переглядів:
715