Китайці заходять на ринок насіння України Як змінити ставлення аграріїв до страхування Українські гібриди кукурудзи підкорюють Білорусь Як посієш – те й пожнеш, або як забезпечити якість посівної Юридичний аудит прав на землю: як підготуватися та чого очікувати Поки грім не вдарить, або ситуація на ринку агрострахування Агрострахування: що стримує ринок з мільярдним потенціалом? Вітчизняних аграріїв необхідно привчати до агрострахування Іспанські можливості для українського бізнесу летимо на світові бізнес-події Ольга Трофімцева: "Аграрна галузь ще дасть жару!" День відкритих дверей на DuPont Pioneer Готуй сани влітку, або як мінімізувати ризики від втрати посівів озимих Фермери підтримали Івана Слободяника в роботі на посаді гендиректора Укрдержфонду Новий формат: семінар-квест компанії "Маїс" Страхувати по-новому?Аграріям запропонували новий страховий продукт Програма страхування для постачальників засобів захисту рослин (ЗЗР) Ольга Трофімцева: "Аграрна галузь ще дасть жару!" Програма страхування для постачальників засобів захисту рослин (ЗЗР) МАЇС подовжила членство в АСТА Українські аграрії майже не використовують інструмент страхування посівних площ Летимо до Нідерландів: у пошуках нових бізнес-контактів Дмитро Сімашко: «За кілька років помпезно відкриємо ринок деградованих неродючих земель і будемо намагатись її продати будь-кому» Як зробити ділову поїздку максимально вигідною: ТОП-6 корисних лайфхаків Співпраця задля інновацій: відбулася зустріч представників Компанії МАЇС та Сингенти Ділова подорож підприємця: як все організувати? Жнива: як отримати максимум вигоди від ділової подорожі за кордон? Володимир Юдін: Застрахувати свої посіви від наслідків погодних катаклізмів повинен кожен відповідальний фермер Олексій Пищик: Фермерам, які вирішили придбати сільгосптехніку в лізинг, необхідно зробити це вже сьогодні Агропідприємці зможуть заробляти на авіаперельотах разом з AIR FRANCE KLM Крила Вашого бізнесу: AirFrance-KLM пропонує агропідприємцям ексклюзивні умови Страхування без страху: найбільший швейцарський перестраховик Swіss Re представив у Києві стратегію розвитку агровиробництва в Україні Компанія «Маїс» підтримує проект унікального Німецько-українського аграрного демонстраційного і навчального центру Андрій Ярмак: Виробникам м’яса потрібно шукати нові ринки збуту своєї продукції Надійна гідравліка для українських аграріїв Олексій Пищик: Лізингові компанії активно підключаться до держпрограми з підтримки фермерів, що компенсує придбання сільгосптехніки Агрострахування дозволяє фермеру утриматися «на плаву» в критичній ситуації Алекс Ліссітса: Змінити ситуацію в аграрній галузі «косметичними ремонтами» не вийде "Українська аграрна платформа-2016" навчає малий та середній агробізнес виходу на експортні ринки Як правильно страхувати агроризики VERSATILE TORUM 750: вигідний зернозбиральний комбайн Прибуток замість ризику або як фермеру захистити головний актив під час кризи Що треба знати, аби захистити свій бізнес від рейдерів DuPont Pioneer Україна оголошує конкурс врожайності «Піонер Максимум»

Як восени зміняться ціни на продукти

04 вересня 2016
Переглядів:
40312
69.jpg

Директор Української асоціації постачальників торгових мереж Олексій Дорошенко на своїй сторінці у Фейсбук аналізує останні цінові зміни на ринку продуктів та робить прогнози на осінь.

Експерт зазначає, що середня вартість кілограма гречки в України за останні десять днів упала на 1,2 грн – до 31,20 грн. А за півтора місяця крупа знизилася в ціні на 7 грн. На думку Олексія Дорошенка, її "золота" ціна – 20 грн".

Морква подешевшала на 4% – із 4,46 грн до 4,27 грн.

На 20 копійок упала вартість цукру – до 13,40 грн за кілограм.

"Україна дуже щільно інтегрована в міжнародний ринок продовольства, а ціна на цукор через початок збору цукрових буряків пішла вниз", – пояснив експерт.

Ціна на яйця також знизилася на 30 копійок – до 12,50 грн за десяток. Це вдвічі нижче, ніж на початку року. Протягом літа ціна на яйця весь час коливається на 30-50 копійок.

Капуста та цибуля подорожчали. Капуста піднялася в ціні на 6% – із 2,81 грн до 3,00 грн. Цибуля подорожчала на 4% – із 4,65 грн до 4,84 грн. На одну гривню, до 70 грн за кілограм, подорожчала свинина – через світове зростання цін на це м'ясо.

"У вересні очікується зростання цін у першу чергу на найдешевші продукти харчування, без яких ми не можемо обійтися. Овочі можуть вирости в ціні до 7%, а решта продуктів – до 3%", – прогнозує експерт.

04 вересня 2016 17:19
переглядів:
40312
Додати коментар
7 + 2 =
Решите эту простую математическую задачу и введите результат. Например, для 1+3, введите 4.