Олександр Марюхніч: “Якщо прагнеш змін – почни з себе”   Ринок зерна України: від експорту сировини до готової продукції     Як захистити врожай ріпаку озимого? Поради спеціаліста   VELES AGRO – український бренд європейської якості підкорює «Битву Агротитанів»     VELES AGRO ТЕХНІКА, ЩО ЛАМАЄ СТЕРЕОТИПИСубсидування - найбільш поширений шлях підтримки державою агрострахування в світіІсторія агроуспіху: DuPont PioneerЗахистити зібраний врожай від гризунів допоможуть ефективні родентициди від Групи компаній UKRAVITАнна Бабіч: Аби вижити в умовах непередбачуваного ринку, агрокомпаніям варто зрозуміти "силу багатьох"Компанія МАЇС презентувала оновлену лінійку гібридів кукурудзи під час семінару на ЧеркащиніАграрію важливо раціонально використовувати пестициди та агрохімікати для збереження власного врожаюПерепади температури негативно вплинули на майбутню врожайність пізніх ярих культурЗворотній зв’язок із фермером: Група компаній UKRAVIT взяла активну участь у Днях поля по всій території УкраїниРинок м'яса в першому півріччі продемонстрував зростанняЯк обрати оптимальний протруйник?ТОП-7 фактів про сільське господарство ШвейцаріїКомпанія DuPont Pioneer Україна представила результати агрономічних дослідів кукурудзиСтрахування озимих культур від осінньої посухи – додаткова гарантія стабільностіІталія на смак: ТОП-6 найкращих фермерських ринківПравда про садівництво: як створити прибутковий бізнес?Без агрострахування неможливо отримати доступ до кредитування Як найкраще підготувати землю до весняної посівної Угорський досвід для українського АПК ДПЗКУ вже заготовила 2,5 млн тонн збіжжя з початку 2016/2017 МР Генетика як рушій прогресу Як обрати надійного страхового партнера 

Черкащина працює за євростандартами

22 серпня 2016
Переглядів:
3814


У селі Піщане Золотоніського району підприємство по виготовленню молока вже 13 років працює за європейськими стандартами.

За п’ять років Черкащина, як і вся Україна, має перейти на технічні стандарти Європейського Союзу. Це дасть змогу подолати торгівельні бар’єри й досягнути взаємного визнання сертифікатів якості. Аби перевірити європейськість черкаського виробництва, мої колеги завітали на одне з місцевих підприємств.

У цеху 2 оператора одночасно доять 32 корови, все завдяки американській техніці. Спочатку жінки дезінфікують вим'я і випускають перші цівки молока. Так можна завчасно помітити хворобу корови. За 5 годин 2 оператора видоюють майже тисячу корів.

Вся техніка тут зарубіжна, іноземні навіть серветки. Власники кажуть, що охоче використовували б все українське, однак такого в Україні не роблять.

За матеріалами: Вікка.

22 серпня 2016 10:15
переглядів:
3814