Аграрію важливо раціонально використовувати пестициди та агрохімікати для збереження власного врожаюПерепади температури негативно вплинули на майбутню врожайність пізніх ярих культурЗворотній зв’язок із фермером: Група компаній UKRAVIT взяла активну участь у Днях поля по всій території УкраїниРинок м'яса в першому півріччі продемонстрував зростанняЯк обрати оптимальний протруйник?ТОП-7 фактів про сільське господарство ШвейцаріїКомпанія DuPont Pioneer Україна представила результати агрономічних дослідів кукурудзиСтрахування озимих культур від осінньої посухи – додаткова гарантія стабільностіІталія на смак: ТОП-6 найкращих фермерських ринківПравда про садівництво: як створити прибутковий бізнес?Без агрострахування неможливо отримати доступ до кредитування Як найкраще підготувати землю до весняної посівної Угорський досвід для українського АПК ДПЗКУ вже заготовила 2,5 млн тонн збіжжя з початку 2016/2017 МР Генетика як рушій прогресу Як обрати надійного страхового партнера 

Чого очікувати українському м'ясному ринку?

Головною відмінністю м’ясного ринку України цього року є падіння експорту яловичини та свинини. Про це зазначив експерт ФАО Андрій Панкратов в своєму виступі під час конференції "М'ясний бізнес", що відбулася вчора в Києві. «Воно достатньо суттєве. І навіть збільшення обсягів експорту мяса птиці не може компенсувати цей напрямок. Головна причина цього – це втрата російського ринку. Майже вся яловичина та свинина йшла до Росії. І це ще в минулому році, коли вже рік йшла війна. Зараз цього експортного ринку нема. Пошук нових ринків збуту – не зовсім швидка справа. Що стосується перспектив до кінця року, то зрозуміло, що російський ринок до нас не повернеться. Нові ринки поступово будуть додаватися, але, знову ж таки, це не може бути швидким процесом. Тому якогось значного, суттєвого зростання експорту очікувати не варто»,- зазначив експерт. Більш детально про перспективи українського м'ясного ринку дивіться у презентації Андрія Панкратова