Відгодівля та переробка ВРХ: Як заробити у найбільшій вільній ніші українського агробізнесу? Компанія UKRAVIT постійно рухається вперед, створюючи нові інноваційні продукти Контроль шкідників за європейськими стандартами: Pest-control  Виробник насіння майбутнього збільшує інвестиції в Україну уже сьогодні  Страхування має бути необхідною умовою при розвитку бізнесу кожного садівника  Олександр Марюхніч: “Якщо прагнеш змін – почни з себе”   Ринок зерна України: від експорту сировини до готової продукції     Як захистити врожай ріпаку озимого? Поради спеціаліста   VELES AGRO – український бренд європейської якості підкорює «Битву Агротитанів»     VELES AGRO ТЕХНІКА, ЩО ЛАМАЄ СТЕРЕОТИПИСубсидування - найбільш поширений шлях підтримки державою агрострахування в світіІсторія агроуспіху: DuPont PioneerЗахистити зібраний врожай від гризунів допоможуть ефективні родентициди від Групи компаній UKRAVITАнна Бабіч: Аби вижити в умовах непередбачуваного ринку, агрокомпаніям варто зрозуміти "силу багатьох"Компанія МАЇС презентувала оновлену лінійку гібридів кукурудзи під час семінару на ЧеркащиніАграрію важливо раціонально використовувати пестициди та агрохімікати для збереження власного врожаюПерепади температури негативно вплинули на майбутню врожайність пізніх ярих культурЗворотній зв’язок із фермером: Група компаній UKRAVIT взяла активну участь у Днях поля по всій території України

 

Диво агротехнологій: на Буковині з‘явилося власне ананасове поле

02 червня 2016
Переглядів:
14441
125414_original.jpg

На полі біля села Лужани Чернівецької області, де в квітні цвіли тисячі тюльпанів, дозрівають ананаси звичайні (Ananas comosus).

Тисячі туристів з усієї України вже відвідали це унікальне місце.

Саджанці молодих ананасів до висадки у відкритий грунт підготувала кафедра рідкісних і тропічних рослин ЧНУ ім.Ю.Федьковича.

Розповідає професор кафедри Семен Вовтушанській:

"Ананаси - дуже корисна ягода, здатна давати в тропічному кліматі до двох врожаїв на рік. Вчені нашого університету довели можливість повного дозрівання ананаса в наших умовах тільки один раз, та й цього буде досить, що б цей смачний і поживний фрукт з'явився на столах український . Його плоди споживають у свіжому вигляді, роблять з них компоти, сік, джеми, додають до м'яса, використовується в різних салатах.

Ананаси є типовим компонентом кухні багатьох країн, а в сучасному світі широко використовуються в кухнях розвинених країн, зокрема, без ананасового соку неможливо приготувати такий відомий коктейль як Піна колада ".

Свято першого врожаю ми плануємо провести до Дня Незалежності"

За матеріалами news24ua.com

02 червня 2016 17:03
переглядів:
14441
Додати коментар
Содержание этого поля является приватным и не предназначено к показу.