Олександр Марюхніч: “Якщо прагнеш змін – почни з себе”   Ринок зерна України: від експорту сировини до готової продукції     Як захистити врожай ріпаку озимого? Поради спеціаліста   VELES AGRO – український бренд європейської якості підкорює «Битву Агротитанів»     VELES AGRO ТЕХНІКА, ЩО ЛАМАЄ СТЕРЕОТИПИСубсидування - найбільш поширений шлях підтримки державою агрострахування в світіІсторія агроуспіху: DuPont PioneerЗахистити зібраний врожай від гризунів допоможуть ефективні родентициди від Групи компаній UKRAVITАнна Бабіч: Аби вижити в умовах непередбачуваного ринку, агрокомпаніям варто зрозуміти "силу багатьох"Компанія МАЇС презентувала оновлену лінійку гібридів кукурудзи під час семінару на ЧеркащиніАграрію важливо раціонально використовувати пестициди та агрохімікати для збереження власного врожаюПерепади температури негативно вплинули на майбутню врожайність пізніх ярих культурЗворотній зв’язок із фермером: Група компаній UKRAVIT взяла активну участь у Днях поля по всій території УкраїниРинок м'яса в першому півріччі продемонстрував зростанняЯк обрати оптимальний протруйник?ТОП-7 фактів про сільське господарство ШвейцаріїКомпанія DuPont Pioneer Україна представила результати агрономічних дослідів кукурудзиСтрахування озимих культур від осінньої посухи – додаткова гарантія стабільностіІталія на смак: ТОП-6 найкращих фермерських ринківПравда про садівництво: як створити прибутковий бізнес?Без агрострахування неможливо отримати доступ до кредитування Як найкраще підготувати землю до весняної посівної Угорський досвід для українського АПК ДПЗКУ вже заготовила 2,5 млн тонн збіжжя з початку 2016/2017 МР Генетика як рушій прогресу Як обрати надійного страхового партнера 

Медики установили, когда следует пить кофе

05 листопада 2014
Переглядів:
3887
07_coffee_beans.jpg

По мнению ведущих специалистов, лучше всего кофейный напиток употреблять с 9.30 до 11.30 утра. Наибольший эффект будет наблюдаться, если выпить жидкость в 10.30.

Как утверждают ученые, именно в этот момент кофеин больше всего взаимодействует с гормоном под названием кортизол. Большинство мужчин и женщин предпочитают начинать свой день с чашечки горячего кофе. Однако, проведенный американскими специалистами эксперимент, показал, что существует определенный промежуток времени, когда вкусный напиток проявляет все свои лечебные свойства, передает healthvesti.com

В частности, представители из университета Бетесда, находящегося в штате Мэриленд, установили, что кофе обладает тонизирующим и взбадривающим эффектом, при этом, напиток активно взаимодействует с гормоном, регулирующим биологические часы организма. Медики сообщают, что кортизол повышается в утренний период времени, и остается на высоком уровне до 9 часов, после чего он начинает резко падать.

Именно в такие моменты ему необходима поддержка из вне. В данном случае своеобразной «зарядкой» для тела служат кофейные зерна. Многим людям для пробуждения нужно пить не менее одной чашечки напитка. Таким образом, организм взбадривается и наполняется сил.

05 листопада 2014 08:16
переглядів:
3887
Додати коментар
Содержание этого поля является приватным и не предназначено к показу.