Відгодівля та переробка ВРХ: Як заробити у найбільшій вільній ніші українського агробізнесу? Компанія UKRAVIT постійно рухається вперед, створюючи нові інноваційні продукти Контроль шкідників за європейськими стандартами: Pest-control  Виробник насіння майбутнього збільшує інвестиції в Україну уже сьогодні  Страхування має бути необхідною умовою при розвитку бізнесу кожного садівника  Олександр Марюхніч: “Якщо прагнеш змін – почни з себе”   Ринок зерна України: від експорту сировини до готової продукції     Як захистити врожай ріпаку озимого? Поради спеціаліста   VELES AGRO – український бренд європейської якості підкорює «Битву Агротитанів»     VELES AGRO ТЕХНІКА, ЩО ЛАМАЄ СТЕРЕОТИПИСубсидування - найбільш поширений шлях підтримки державою агрострахування в світіІсторія агроуспіху: DuPont PioneerЗахистити зібраний врожай від гризунів допоможуть ефективні родентициди від Групи компаній UKRAVITАнна Бабіч: Аби вижити в умовах непередбачуваного ринку, агрокомпаніям варто зрозуміти "силу багатьох"Компанія МАЇС презентувала оновлену лінійку гібридів кукурудзи під час семінару на ЧеркащиніАграрію важливо раціонально використовувати пестициди та агрохімікати для збереження власного врожаюПерепади температури негативно вплинули на майбутню врожайність пізніх ярих культурЗворотній зв’язок із фермером: Група компаній UKRAVIT взяла активну участь у Днях поля по всій території України

 

Морковь, брокколи и шпинат положительно влияют на здоровье

05 листопада 2014
Переглядів:
1413
0_jpg_1346415735.jpg

Американские ученые из университетов Техаса и Южной Калифорнии обнаружили, что тип овоща, а не количество овощей положительно влияют на здоровье.

Было установлено, что морковь, брокколи и шпинат приводит к снижению уровня «плохого» жира в организме, а зеленые овощи и оранжевые сорта овощей помогают регулировать уровень инсулина, передают healthvesti.com

В ходе исследования ученые изучили 175 латиноамериканских детей с избыточным весом и ожирением в возрасте от 8 до 18 лет. Результаты показали, что ежедневное употребление порции моркови или зеленых листовых овощей размером с один или два кулака помогло снизить риск развития избыточного веса и ожирения у детей, страдающих диабетом типа 2, заболеваниями печени и другими болезнями, связанными с ожирением. Независимо от того, потеряли ли вес участники исследования, выбор правильных овощей является самым важным моментом в питании, говорят ученые. Несмотря на то, что многие из детей не смогли съедать рекомендуемую дневную норму фруктов и овощей, специалисты обнаружили значительные улучшения в их здоровье. Также было установлено, что зеленые листовые и оранжевые овощи снижали количество «плохого» жира в организме и помогали регулировать уровень инсулина. Речь идет о висцеральном жире, который скапливается вокруг внутренних органов и печени, нарушая их работу. Специалисты отмечают, что для достижения данного положительного эффекта было достаточно всего лишь 30 г ежедневного употребления овощей.

05 листопада 2014 06:00
переглядів:
1413
Додати коментар
Содержание этого поля является приватным и не предназначено к показу.