Відгодівля та переробка ВРХ: Як заробити у найбільшій вільній ніші українського агробізнесу? Компанія UKRAVIT постійно рухається вперед, створюючи нові інноваційні продукти Контроль шкідників за європейськими стандартами: Pest-control  Виробник насіння майбутнього збільшує інвестиції в Україну уже сьогодні  Страхування має бути необхідною умовою при розвитку бізнесу кожного садівника  Олександр Марюхніч: “Якщо прагнеш змін – почни з себе”   Ринок зерна України: від експорту сировини до готової продукції     Як захистити врожай ріпаку озимого? Поради спеціаліста   VELES AGRO – український бренд європейської якості підкорює «Битву Агротитанів»     VELES AGRO ТЕХНІКА, ЩО ЛАМАЄ СТЕРЕОТИПИСубсидування - найбільш поширений шлях підтримки державою агрострахування в світіІсторія агроуспіху: DuPont PioneerЗахистити зібраний врожай від гризунів допоможуть ефективні родентициди від Групи компаній UKRAVITАнна Бабіч: Аби вижити в умовах непередбачуваного ринку, агрокомпаніям варто зрозуміти "силу багатьох"Компанія МАЇС презентувала оновлену лінійку гібридів кукурудзи під час семінару на ЧеркащиніАграрію важливо раціонально використовувати пестициди та агрохімікати для збереження власного врожаюПерепади температури негативно вплинули на майбутню врожайність пізніх ярих культурЗворотній зв’язок із фермером: Група компаній UKRAVIT взяла активну участь у Днях поля по всій території України

 

Остатки пестицидов во фруктах могут вызывать неожиданную аллергическую реакцию

08 вересня 2014
Переглядів:
971
921f6fb55c_177331.jpg

Внедрение новых технологий выращивания фруктов и овощей может уменьшить риск нанесения вреда здоровью людей, страдающих от пищевой аллергии.

Согласно данным исследования, проведенного Американским колледжем аллергии астмы и иммунологии (ACAAI), остатки пестицидов во фруктах и овощах могут стать причиной неожиданной аллергической реакции у людей, страдающих от пищевой аллергии.
 
В ходе исследования специалисты изучили состояние больного, пережившего анафилактический шок после употребления пирога с черникой. Что интересно, у пациента никогда не было аллергии ни на один компонент блюда. После проведенных тестов, ученые сделали вывод, что аллергическая реакция была вызвана противобактерицидным антибиотиком под названием стрептомицин, который используется не только в медицинской сфере, но и как пестицид, пишет Foodcontrol.
 
По словам автора исследования Анны Де Рош (Anne Des Roches), это первый случай суровой аллергической реакции, вызванной употреблением обработанных пестицидами фруктов.
 
На сегодняшний день, в США разрешено использование подобных пестицидов, хотя в некоторых европейских странах эти препараты находятся под запретом.  
08 вересня 2014 09:00
переглядів:
971
Додати коментар
Содержание этого поля является приватным и не предназначено к показу.