Відгодівля та переробка ВРХ: Як заробити у найбільшій вільній ніші українського агробізнесу? Компанія UKRAVIT постійно рухається вперед, створюючи нові інноваційні продукти Контроль шкідників за європейськими стандартами: Pest-control  Виробник насіння майбутнього збільшує інвестиції в Україну уже сьогодні  Страхування має бути необхідною умовою при розвитку бізнесу кожного садівника  Олександр Марюхніч: “Якщо прагнеш змін – почни з себе”   Ринок зерна України: від експорту сировини до готової продукції     Як захистити врожай ріпаку озимого? Поради спеціаліста   VELES AGRO – український бренд європейської якості підкорює «Битву Агротитанів»     VELES AGRO ТЕХНІКА, ЩО ЛАМАЄ СТЕРЕОТИПИСубсидування - найбільш поширений шлях підтримки державою агрострахування в світіІсторія агроуспіху: DuPont PioneerЗахистити зібраний врожай від гризунів допоможуть ефективні родентициди від Групи компаній UKRAVITАнна Бабіч: Аби вижити в умовах непередбачуваного ринку, агрокомпаніям варто зрозуміти "силу багатьох"Компанія МАЇС презентувала оновлену лінійку гібридів кукурудзи під час семінару на ЧеркащиніАграрію важливо раціонально використовувати пестициди та агрохімікати для збереження власного врожаюПерепади температури негативно вплинули на майбутню врожайність пізніх ярих культурЗворотній зв’язок із фермером: Група компаній UKRAVIT взяла активну участь у Днях поля по всій території України

 

С осени в Японии открываются сельскохозяйственные рынки

05 вересня 2014
Переглядів:
1063
cd16e7d29760fb4fa392468e09a2d9c6.jpg

С приходом осени в столице Японии — Токио ежегодно открывается множество фермерских рынков.

С первых дней сентября на всех рынках продают , которые здесь принято выращивать еще со времен, когда столица носила старое название Эдo. Это является для жителей столицы своеобразной традицией, пишет Агриакта.

В пригороде столицы производят овощи, которые среди японцев так и называются «Овощи Эдo», их сажают и выращивают, качественно ухаживая согласно древним технологиям. При этом никогда японцы не используют химических удобрений, не говоря уже о каких-либо пестицидах. В основном здесь выращивают имбирь и морковь, а порой и другие виды овощей. После сборов урожая их всегда добавляют в традиционные блюда, что делает их еще вкуснее.

05 вересня 2014 21:01
переглядів:
1063
Додати коментар
Содержание этого поля является приватным и не предназначено к показу.