Європейський досвід: сільське господарство по-баварськи  Скасування відшкодування ПДВ при експорті олійних: аргументи прибічників Від сировинної України до інноваційної  Чи будемо з врожаєм: як затяжна зима вплинула на посівну 2018  Чорніше чорного: найдорожча курка несе чорні яйця  Європейський досвід: сільське господарство по-баварськи  Монополія на ринку азотних добрив призводить до значних втрат аграріїв Вільна ніша – як заробити на вирощуванні ожини   Українські аграрії використовуватимуть передові технології захисту рослин  7 лайфхаків, як вберегтися від аграрного рейдерства  Чи бути українському равлику в шоколаді? Добре там, де нас немає, або історія успіху оливкового бізнесу Чи не ворог держава українському фермерові?  Відгодівля та переробка ВРХ: Як заробити у найбільшій вільній ніші українського агробізнесу? Компанія UKRAVIT постійно рухається вперед, створюючи нові інноваційні продукти Контроль шкідників за європейськими стандартами: Pest-control  Виробник насіння майбутнього збільшує інвестиції в Україну уже сьогодні  Страхування має бути необхідною умовою при розвитку бізнесу кожного садівника  Олександр Марюхніч: “Якщо прагнеш змін – почни з себе”   Ринок зерна України: від експорту сировини до готової продукції     Як захистити врожай ріпаку озимого? Поради спеціаліста   VELES AGRO – український бренд європейської якості підкорює «Битву Агротитанів»     VELES AGRO ТЕХНІКА, ЩО ЛАМАЄ СТЕРЕОТИПИСубсидування - найбільш поширений шлях підтримки державою агрострахування в світіІсторія агроуспіху: DuPont PioneerЗахистити зібраний врожай від гризунів допоможуть ефективні родентициди від Групи компаній UKRAVITАнна Бабіч: Аби вижити в умовах непередбачуваного ринку, агрокомпаніям варто зрозуміти "силу багатьох"Компанія МАЇС презентувала оновлену лінійку гібридів кукурудзи під час семінару на ЧеркащиніАграрію важливо раціонально використовувати пестициди та агрохімікати для збереження власного врожаюПерепади температури негативно вплинули на майбутню врожайність пізніх ярих культурЗворотній зв’язок із фермером: Група компаній UKRAVIT взяла активну участь у Днях поля по всій території України

 

Американские виноделы испытали способ выдерживания вина под водой

03 червня 2013
Переглядів:
1258
_vmCHWAsj6k.jpg

Калифорнийская винодельня Mira Winery провела эксперимент с выдерживанием молодого вина на дне океана. За три месяца под водой вино изменило вкус, не потеряв качества.

В феврале 2013 года водолазы опустили несколько ящиков молодого вина Каберне Совиньон на дно океана, на глубину около 20 метров. Контрольная партия вина того же урожая была оставлена в обычных условиях. Через 3 месяца экспериментальную партию подняли и провели сравнительную дегустацию слепым способом, передает Корреспондент

Сомелье Патрик Эмерсон отметил, что вино, выдержанное под водой, не лучше и не хуже традиционного, однако оно полностью изменило свой вкус, приобрело оттенки, не свойственные Каберне Совиньон.

Ученые пока не могут объяснить, что делает вино под водой особенным: температура, давление, движение воды, свет, проникающий через толщу воды, или какие-то другие причины. Виноделы отправили образцы вина на анализ и подготовили следующую партию к более длительному погружению.

 

Напомним, итальянский стилист Анна Фенди заявила, что вскоре известный модный дом Fendi займется высокой кухней и выпустит под своей маркой коллекцию вин.

03 червня 2013 21:00
переглядів:
1258
Додати коментар
Содержание этого поля является приватным и не предназначено к показу.